Индивидуално проектиране и изработване на мебели и кухни

26.03.2020 Блог 0 Comments

Домът е мястото, където прекарваме голяма част от времето си. Затова е важно той да бъде обзаведен не само стилно, но и практично и уютно. Някои хора не се интересуват от предварителното планиране на интериора. Те не харесват да се занимават с неща като избор на цветове, детайли и разположението на мебелите. Предпочитат просто да отидат до най-близкия магазин и да купят всичко необходимо наведнъж.

За съжаление, това не винаги е правилното решение. Някой стаи са твърде малки, други имат прегради, скосове, колони и особености, които пречат да се обзаведат със стандартни мебели. Това налага проектирането на специфични мебели и съобразяване с особеностите на помещенията.

Най-добрия вариант е да се обърнете към професионален дизайнер, на който да споделите Вашите предпочитания и желания. Така той не само ще Ви спести време, но и ще проектира обзавеждането, адаптирайки ги спрямо Вашите нужди.

Какви са предимствата на индивидуалното проектирането на мебели и кухни?

  1. Няма никакво ограничение относно дизайна. Стилът му зависи изцяло от Вашата визия за красота и комфорт.
  2.  Взима се под внимание размерите, особеностите и недостатъците на стаята. Така пространството може да бъде усвоено по възможно най-добрия начин.
  3. Няма ограничение относно използваните материалите и цветовете – МДФ, ПДЧ, масивна дървесина, камък и много други.  Тук трябва да обърнете внимание, че качеството и цената са взаимносвързани. Колкото по-качествен и устойчив е материала, толкова по-висока ще е цената за изработването на мебелите.
  4. Разбира се, при избора на материалите за изработка на мебелите и кухните се взима под внимание Вашия бюджет. Това прави проектирането и изработването на мебелите и кухните изключително достъпно за всеки клиент.

С това ще завършим тази статия. Ако се колебаете как да обзаведете дома си, не се притеснявайте да се обърнете към екипа на Home Design.