Защо да се доверите на мебелите от шперплат?

14.04.2022 Блог 0 Comments

Домът не е просто пространството, в което си почиваме след края на работния ден. Той е нашето специално място, което споделяме с любимите си хора. Затова всеки се стреми да създаде перфектен баланс между красив дизайн и функционалност.

Потребителите не просто търсят начин да задоволят нуждите си, а цялостни решения за своя дом. Това ги мотивира да търсят нещо повече от стандартните еднотипни мебели, които всеки мебелен магазин предлага.

Замисляте се дали и Вие да заложите на удобството на мебелите по поръчка? Търсите начин да се вместите в определения бюджет? В тази статия ще Ви споделим как можете да получите и двете с мебелите от шперплат.

Нека да започнем отначало с това какво представлява шперплатът.

Шперплатът е слоеста естествена дървесина. Тя се получава от три или повече листове развиван фурнир. Произвежда се по специфична технология, която е причина за високата издръжливост на материала.

Съставът на шперплата включва множество качества, които го правят изключително подходящ за строителство и интериорни приложения като производството на мебели.

Основните му предимства са:

– Висока издръжливост и устойчивост на триене;

– Влагоустойчивост, което при намокряне го предпазва от подуване;

– Лесно почистване и поддръжка;

– Естествената дървесина придава на всяка мебел уникален чар.

Какви са приложенията на шперплата в интериорния дизайн?

Шперплатът може да се използва в натуралния си вид или да бъде обработен допълнително. И в двата случая, той е много добро решение за врати, корпуси на мебели, ламперии и различни повърхности като кухненски плотове.

Разбира се, за да получите мечтания интериор, шперплатът трябва да бъде комбиниран правилно с подходящи материали.

Ако не сте сигурни какво точно искате, дизайнерите на Home Desing са готови да Ви съдействат. Те ще Ви дадат професионален съвет и ще Ви помогнат да изградите цялостна концепция, която да внесе в дома Ви много красота и хармония.

Каква е цената на мебелите от шперплат?

Ценово шперплатът се явява като комбинация между други два популярни материали за мебелно производство – ламинирано ПДЧ и фурнирован МДФ. По визия да се доближава до МДФ-а, но цената му е по-изгодна от тази на МДФ-а.

Това го прави изгоден избор за обзавеждане и идеалното решение за всяка дизайнерска идея и проект, в която бюджетът е точно определен!

Разбира се, ние в тази статия не можем да Ви дадем конкретна цена за определена мебел от шперплат. Всичко зависи от Вашите нужди и предпочитания!

Не се страхувайте да експериментирате! Свържете се с нашите дизайнери на телефон: 0898 516 123 и те ще Ви помогнат да реализирате и най-смелите си желания.