Реализация и авторски надзор на интериорни проекти

26.03.2020 Блог 0 Comments

Авторският надзор е неразделна част от изпълненито на всеки един интериорен проект или проект на цялостно обзавеждане. Той е гаранцията, че Вие ще получите именно интериора, който сте одобрили.

Често клиентите не разбират за какво е авторския надзор и защо стойността му не е малко.

Затова в тази статия искаме накратко да Ви разкажем какво представлявва авторския надзор и защо е толкова важен за един проект.

На кратко – това е комплекс от услуги, които включват контрол, координация и консултация на всички монтажници и под изпълнители на обекта, за да се изпълняват работите по проекта.

Качествения авторски надзор е невъзможен без професионален менижър (проджект мениджър).

Ремонтите и довършителните работи винаги включват много хора от различни сфери, въвлечени в един общ процес. Мениджърът играе ролята на регулировчик и контрольор. Той  организира цялата бригада, разпределя информацията, поставя задачи и контролира тяхното изпълнение.

Дори най-красивия интериорен проект не може да бъде добре реализиран без авторския надзор. Неконтролирания дизайн-проект може да развали всеки интериор.

Затова в авторския надзор участват няколко човека – проджект мениджър, дизайнер, архитект, изпълнител – строител. Всички ремонтни работи минават първо през интериорното студио. След проверка и съгласуване се предават на изпълнителя.

Ние от HomeDesign също сме един екип от различни специалисти. Не предлагаме само изготвянето на проекти и визуализации, които да не знаете как да превърнете в реалност.

Ние предлагаме цялостна и професионална реализация на Вашия интериорен проект!