SPA & винарна Chateau des Bergers

 

Комплекс Chateau des Bergers е разположен под склоновете на Преславска планина в защитена местност „Урумово лале” в с.Овчарово, област Търговище. Състои от хотелска част със спа център, винарна, ресторант и предлага на гостите си невероятна гледка, тишина и спокойствие.
Руските инвеститори на този прекрасен комплекс ни се довериха изцяло относно създаването на дизайна, проектирането и производството на мебелите, всички довършителни работи. Нашата работа включи създаването на първоначалната концепция за интериора, проектиране, 3Д визуализиране, оформяне на цялата техническа документация, нужна за практическото изпълнение на проектните работи.
Нашите дизайнери и специалисти извършиха всички дейности по подбора на материали и цветове, изработка на мебелите за хотелските стаи, рецепцията, ресторанта, винарната с внимание към всеки техен детайл, текстилно оформление на интериорите, изпълнение на довършителните работи, организация на доставките и всички монтажни дейности.
През цялото време осъществявахме цялостен контрол над изпълнението на проекта: контрол на подизпълнителите за качеството на изпълнение, спазването на сроковете, налагане на корекции при възникнали неточности.

Резултатът от добрата ни работа е видим както за инвеститорите, така и за многобройните гости на комплекс Chateau des Bergers

Share This