Лятото – сезонът на ремонтите

25.07.2017 Блог 0 Comments

Знаете ли кое е най-подходящото време за ремонт?

За повечето българи това е лятото. Много хора чакат годишната си отпуска, за да се заемат с ремонта на къщата си или с довършителните работи по новия си апартамент. Въпросът, който винаги се появява е дали да се заемеш сам с всичко или да се довериш на професионална фирма, която ще организират целия процес.

Някои предпочитат да се справят сами с малките промени, докато други избират да наемат майстори за отделните етапи. Но когато става въпрос за цялостно проектиране и завършване на едно жилище е много по-сложно. Недостатъкът в този случай е координирането на строителните процеси и на самите специалисти. Липсва звеното, което да ги организира и да им подава необходимата информация, размери и чертежи. Препоръчваме Ви да обърнете към фирма изпълнител, която да поеме дизайна и извършването на ремонта от началото до края. Тя ще отговаря за организирането на работния процес и служителите, за доставките и покупката на материалите, за почистването и извозването на строителните отпадъци. Всяка професионална фирма за строително-ремонтни дейности разполага с технически ръководител и проектант. Те отговарят да се изготвят и подадат на работниците точни ел. и ВиК инсталации, чертежи на софити/тавани, чертежи на декоративни елементи от гипсокартон и други.

Лятото – сезонът на ремонтите

Моментът с цената играе решаваща роля за много от хората. Но опитът показва, че пестенето на средства и желанието ни да направим всичко сами понякога излиза по-скъпо и трудоемко. Понякога е много изтощаващо да трябва да поправяш след некачествено изпълнение на работата от майсторите и неспазването на поставените срокове. Получава се безкрайно лутане сред морето от строителни материали, мебели, осветление и аксесоари. Едва тогава осъзнавате, че организирането на всички процеси, обмислянето на детайлите и решаването на неочаквани проблеми е свързано с толкова много нерви и енергия. Важно е да познавате добре пазара, за да може да подберете качествени стоки на изгодни цени. Трябва да следите внимателно къде влагате парите си и разумно да определите бюджета за ремонтните дейности.

Лятото – сезонът на ремонтите

Завършването, обзавеждането и декорирането на дома са взаимнозависими процеси, които трябва да се обмислят добре. В противен случай резултатът няма да бъде задоволителен и накрая ще има много грешки. Пропуските при доставките и монтажите води до изпускане на малки детайли и въпроси, които са от голяма важност за собствениците. А смисълът на ремонта е не само да получиш жилището, за което винаги си мечтал, а и да обитаваш подреден и уютен дом, който да обичаш.

За да останете доволни трябва да намерите подходящ изпълнител, който да е специалист в сферата си. Фирмата ще се съобрази с Вашето виждане за крайния резултат и ще Ви даде полезни идеи и съвети. Освен това професионалистите в нея имат различно виждане за детайлите и ще Ви консултират за нещата, за които трябва да се вземат навременни мерки. Те могат да Ви кажат дали в банята и коридора е добре да се сложи подово отопление и къде да се изведе захранването. Ще Ви обяснят колко ще се вдигне нивото на пода след замазката, така че настилките на всички стени да са на едно ниво. Могат да Ви дадат и естетични съвети като къде е най-правилно да се постави климатикът, за да не загрозява и да работи ефективно. Ще Ви препоръчат какви цветове са подходящи за всяко помещение, каква настилка да изберете (ламинат или паркет), къде да има скрито осветление или декоративна облицовка на стената.

Лятото – сезонът на ремонтите

Ако искате да ремонтирате жилището си, но не знаете на кого да се доверете, не го мислете повече. Нашата фирма ще Ви даде спокойствието и сигурността да видите жилището си завършено в срок и без излишни нерви. Преимуществото ни е, че поемаме целия процес от интериорното проектиране. Ние изготвяме точна сметка и избор на материали за изпълнение на строително-ремонтните работи, изработка и монтаж на обзавеждане. На Вас ще ви се наложи да комуникирате само с един човек – Вашия дизайнер/съветник, който ще има грижата да осъществи мечтите Ви и да получите най-доброто обслужване.

С нас получавате:

  • отстъпки при закупуване на мебели и техника от други магазини;
  • много безплатни професионални консултации и съвети;
  • подаръци;
  • отстъпки за следващи покупки.

Как подхождаме към всеки проект:

1. Цялостно консултиране и съдействие;

2. Подбор на материали и цветове;

3. Професионално 3Д визуализиране;

4. Изготвяне на точна сметка и бюджет;

5. Координация и надзор на ремонтните дейности;

6. Изработка и монтаж на обзавеждане;

7. Аранжиране и финално декориране.

Home Design – създайте Вашия стил.