Изработка на интериорен проект

Изработка на интериорен проект

Нашата  компания създава интериорни проекти за домове, офиси, хотели и заведения. Цената зависи  от сложността на проекта  и размерите на помещението.

Не съществува „рецепта”, по която може да се изготви универсален интериор, подходящ за всеки дом – колкото различни домове има, толкова и различни предпочитания. На тяхната  база ние създаваме интериори, които да са  хармонични и идеални точно за Вас. Ние Ви помагаме грамотно да изберете Вашия стил, допълвайки го винаги със свежи идеи.

При нас услугите се заплащат поетапно. Работа по определен проект се започва след сключване на договор и получаване на 60% авансово плащане по него. Окончателно заплащане на стойността на договора се извършва след завършването на всеки етап и съгласуването му с клиента. При 100%-ово авансово заплащане на цялата сума по сключения договор предоставяме отстъпка , каквато получават и нашите лоялни клиенти.

След изпратено запитване в срок от 2 до 4 дни ще Ви посети наш дизайнер за вземане на точни размери на помещенията. По време на следваща среща подробно ще обсъдите с него стиловото и цветовото решение за интериора, функционалното разпределение на зоните и всички Ваши предпочитания като цяло.

В течение на самото създаване на проекта всеки етап предварително се обсъжда с Вас, предлага се за одобрение и се изпълнява. Промени по проекта се правят до окончателното му одобрение от Вас

Обикновено интериорното проектиране се състои от три етапа:

  • Изработка на 3D проект;
  • Подготовка на работни чертежи и скици;
  • Подбор на материали за ремонта и довършителните дейности.

 
Сроковете за изпълнение и завършване на проекта зависят много от скоростта на съгласуване на дейностите с клиента . Обичайно за помещение с площ до 150 кв. м създаването на работни чертежи отнема около месец. За подбор на материали и изработка на 3Д проект са нужни около 2-3 седмици.

След приключването на всички етапи се подписва протокол за приемане на проектите . Така изработването на интериорен проект се счита за изпълнено.

Срок: 1-2 месеца